Aanvraag technische data

Het persen van EPS bij De Vries Recycling

Het persen van EPS noemen we ook wel compacteren. Dit gebeurt met een zogeheten EPS-compactor en kan zowel bij uw bedrijf of bij De Vries Recycling worden uitgevoerd. Door het persen van het EPS neemt het volume van het piepschuim met een factor van 50 of meer af. Een blok geperst EPS weegt zo’n 80 kilogram en maakt het mogelijk om grote hoeveelheden EPS tegelijk te vervoeren.

Compacteren bij De Vries Recycling

De Vries Recycling beschikt over eigen EPS-compactors en kan daardoor uw piepschuim voor u persen. Omdat er extra werk nodig is voor het recyclen kunnen we u daardoor minder belonen voor het aangeleverde piepschuim. U kunt het piepschuim bij ons langsbrengen, maar het is ook mogelijk om het door ons te laten ophalen. Wel is het belangrijk dat u melding maakt van het leveren van het piepschuim/EPS.

Persen bij uw eigen bedrijf

Een EPS-compactor is de ideale toevoeging voor veel ondernemers. Het is vaak naadloos aan te sluiten op de huidige bedrijfsprocessen en scheelt bovendien ruimte bij het opslaan van uw piepschuimafval. Wij kunnen desgewenst de compactor leveren en plaatsen in uw onderneming.

Verkleining

50:1

van doos naar blok

Gewicht

± 80 kg

per blok

Ons advies bevat

25

jaar ervaring

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 527 690 466 of via Whatsapp op +31 (0)6 5496 5986. Daarnaast kunt u het formulier hiernaast invullen om antwoord te krijgen op uw vragen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil inleveren:

Passie voor recycling

Family owned

Wereldwijd actief

Betrouwbare partner

25 jaar ervaring

+31 (0) 5 27 69 04 66
+31 (0) 6 54 96 59 86
info@devriesrecycling.com