Aanvraag technische data

Lever uw materialen in bij De Vries Recycling!

U kunt bij ons terecht voor het inleveren van zowel gecompacteerd als los piepschuim (EPS). Door uw piepschuim materialen in te leveren draagt u bij aan de meest duurzame verpakkingsindustrie op aarde. Wij kunnen tot 100% van het gebruikte EPS recyclen en gebruiken in nieuwe toepassingen. Met De Vries Recycling wordt het gebruiken van EPS-onderdeel van een circulaire economie. Om die reden is het dan ook vaak mogelijk om een vergoeding te krijgen voor uw gebruikte EPS. U bent van uw afval af, krijgt een vergoeding en wij kunnen verder met het ontwikkelen van gerecyclede EPS-producten. Het is een partnership met voordelen voor beide partijen!

Een beloning ontvangen voor het inleveren van uw piepschuim/EPS

In sommige gevallen is het mogelijk om een beloning te ontvangen voor het inleveren van uw EPS. Natuurlijk is dit afhankelijk van de hoeveelheid, kwaliteit en het werk dat nodig is om het geheel te recyclen. Wanneer u zelf over een compactor beschikt en samengeperst EPS kan leveren, dan krijgt u eerder een beloning dan wanneer er nog veel scheiding, schoonmaak en compactering nodig is.

Los piepschuim inleveren (EPS)

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het inleveren van uw losse piepschuim/EPS. Los EPS is te herkennen aan het recycling logo en kan in alle soorten en maten worden ingeleverd. Bij De Vries Recycling kunnen wij 100% van het aangeleverde EPS recyclen!

Gecompacteerd EPS inleveren

Heeft uw bedrijf de beschikking over een eigen compactor en kunt u ons blokken geperst EPS aanleveren? Dan krijgt u natuurlijk een hogere vergoeding dan bij het inleveren van los EPS. U kunt uw blokken bij ons inleveren, maar wij kunnen ze ook bij u ophalen. Gecompacteerd EPS bevat geen lucht en is daardoor veel kleiner en makkelijker te vervoeren. De blokken zijn logischerwijs wel een stuk zwaarder dan regulier piepschuim. Ook deze blokken zijn 100% recyclebaar door De Vries Recycling.

Voorwaarden voor het inleveren van EPS/piepschuim

Bij het inleveren moeten we een aantal voorwaarden stellen. Zo moet het EPS vrij zijn van zand en mag het niet vermengd zijn met andere soorten kunststof. U kunt de EPS aanleveren in zakken, dozen of op pallets. Daarnaast is het nodig om de vracht bij ons aan te melden, minimaal één dag van tevoren.

Verkleining

50:1

van doos naar blok

Gewicht

± 80 kg

per blok

Ons advies bevat

25

jaar ervaring

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 527 690 466 of via Whatsapp op +31 (0)6 5496 5986. Daarnaast kunt u het formulier hiernaast invullen om antwoord te krijgen op uw vragen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil inleveren:

Passie voor recycling

Family owned

Wereldwijd actief

Betrouwbare partner

25 jaar ervaring

+31 (0) 5 27 69 04 66
+31 (0) 6 54 96 59 86
info@devriesrecycling.com