Aanvraag technische data

Het produceren van EPS met microbeads van De Vries Recycling

De cirkel is rond. De Vries Recycling heeft 100% recycling van EPS kunnen realiseren door het ontwikkelen van een eigen machine. Dankzij deze productiemogelijkheid kunnen we EPS microbeads weer om te zetten naar een nieuw soort EPS.

Toepassing van 100% gerecycled EPS

Na lang onderzoek en veel testproductie is het De Vries Recycling gelukt om EPS microbeads om te zetten naar nieuw EPS. Deze recycle variant maakt het mogelijk om verpakkingen te maken van gerecycled verpakkingsmateriaal. Er is dus echt sprake van 100% recycling.

EPS is vanaf nu een circulaire economie

Is er iets mooiers dan het volledig hergebruiken van een materiaal? Dankzij deze unieke uitvinding kan een piepschuim doos worden gebruikt, beschadigd en vies worden, om vervolgens ingeleverd te worden bij De Vries Recycling. Het piepschuim gaat door ons extraheerproces en wordt vervolgens omgezet naar een EPS microbead. Van deze microbeads produceren wij vervolgens weer een nieuwe verpakking.

Piepschuim is de meest duurzame verpakking

Dankzij deze revolutionaire ontwikkeling is piepschuim vanaf nu de meest duurzame verpakkingsmethode. EPS/piepschuim is 100% recyclebaar en is dus volledig te hergebruiken.

Verkleining

50:1

van doos naar blok

Gewicht

± 80 kg

per blok

Ons advies bevat

25

jaar ervaring

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 527 690 466 of via Whatsapp op +31 (0)6 5496 5986. Daarnaast kunt u het formulier hiernaast invullen om antwoord te krijgen op uw vragen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil inleveren:

Passie voor recycling

Family owned

Wereldwijd actief

Betrouwbare partner

25 jaar ervaring

+31 (0) 5 27 69 04 66
+31 (0) 6 54 96 59 86
info@devriesrecycling.com